בסדנה נלמד על אחד המאכלים היפנים הפופולריים והאהובים ביותר ברחבי העולם.
מדובר על שילוב של כמה חומרי גלם בסיסיים כשהשילוב של כולם יוצר ביס מענג ומלא בכל טוב ורבים התמכרו כבר למאכל האסייתי הזה.
נחתוך ירקות, נמרח את מלית האורז הדביקה על האצה, הנמלא את האצה בירקות ובדג שחתכנו, נחתוךאת הסושי ונעצב.
הפעילות תתקייםבשני סבבים בימי שלישי בשעה 20:00 במרכז קהילתי פסיפס רח' הרש"ש 30 פינת הלוי יחיא יצחק, בתאריכים הבאים:
- קבוצה ראשונה: יום שלישי 28.10
- קבוצה שנייה: יום שלישי 04.11
יש להירשם לאחת מהקבוצות.