יש להקפיד על רמת היגיינה גבוהה ביותר , ניקוי שולחנות , ויטרינות ומשטחים אחרים בתדירות גבוהה וחיטוי עם תרסיס על בסיס אלכוהול 70% לפחות או על בסיס כלור פעיל .
כל המוצרים הנמכרים שאינם ארוזים ימצאו מאחורי מגן עיטוש – ויטרינה או וילון ניילון.
צוות עובדי המטבח וההגשה – הקפדה על היגיינה אישית גבוהה הכוללת שטיפת ידיים יסודית במים חמים וסבון , או הלבשה/החלפת כפפות חד פעמיות מיד עם הכניסה למשמרת , חזרה מהשירותים , הפסקה ומגע עם ציוד מלוכלך.
יש להקפיד לשטוף ידיים בתדירות גבוהה ככל האפשר ולהימנע ממגע של ידיים בפנים, אף , פה, עיניים.
יש להקפיד על כיסוי הפה והאף בעת עיטוש או שיעול, בעדיפות אל תוך מטפחת חד פעמית או מפרק מכופף.
עובדי המטבח , עובדי הגשת מזון – חולים או כאלה הנדרשים לשהות בבידוד על פי הנחיות משרד הבריאות – אסור להגיע לעבודה עד החלמה מלאה או סיום תקופת הבידוד.
הדחה של כלי הגשה (צלחות וסכו"ם ) למשך 2 דקות לפחות בטמפרטורה של 70 מעלות צלסיוס לפחות, הברקה רק עם נייר חד פעמי.

בואו ונשמור על בריאות תושבינו – בריאות משפחתנו.
בברכה וכבוד רב,
ד"ר יהונתן זכרין
רופא וטרינר עירוני
מנהל שירות הווטרינרי ראש העין

לצפייה בקובץ לחצו כאן